Početna Novosti u aplikaciji Upute Često postavljana pitanja IN2 Service Desk

Često postavljana pitanja
Kako dobiti nastavnika/profesora u popisu predavača za pojedini predmet    

Tri su osnovna faktora koja utječu na listu nastavnika koji predaju određeni predmet u određenom razredu.

  1. Osoba mora biti zaposlena u vašoj školi u periodu u kojem ju želite upisati kao predavača. Ovo je najčešće u redu i to provjeravajte zadnje.
  2. Radno mjesto upisano u ugovoru (forma Kadrovski poslovi->Osoba->Radni odnos, kartica Ugovori o radu) mora imati odgovarajuće stupnjeve razreda vezane uz sebe. Ovo se radi u šifrarniku Kadrovski poslovi->Šifrarnici->Radna mjesta. Prvo se odabere radno mjesto osobe koja se ne pojavljuje i zatim se pritiskom na tipku ?Stupnjevi? može vidjeti kojim sve stupnjevima to radno mjesto može predavati. U većini slučajeva je i ovo u redu, a u slučaju da stupanj nedostaje možete se obratiti na g. Dubravka Mađarca (dubravko.madjarac@zagreb.hr). On održava šifrarnike i dodati će stupnjeve koje mu navedete uz radno mjesto koje navedete.
  3. Područje rada iz ugovora nema vezane odgovarajuće predmete. Ovo je najčešći uzrok problema, jer korisnici često definiraju nova područje rada, ali zaborave uz njih vezati predmete. Predmete možete sami dodati u šifrarniku Kadrovski poslovi->Šifrarnici->Područja rada profesora/učitelja.

Dakle, za nedostajuće profesore trebate provjeriti koje im je područje rada upisano u ugovoru na kartici ?Ugovori o radu? na formi Kadrovski poslovi->Osobe->Osobe-Radni odnos i za ta područja rada dodati odgovarajuće predmete u šifrarniku Kadrovski poslovi->Šifrarnici->Područja rada profesora/učitelja. Nakon toga ćete uredno vidjeti nastavnike kod dodavanja predmeta u odjele. Ako se neki od nastavnika i dalje ne bi pojavljivao, provjerite ostale dvije točke, a ako ni to ne pomogne, slobodno nam se ponovo obratite.

 
in2 d.o.o.